IMALI SMO VELIKA OČEKIVANJA U GRUPI Bahar najavio meč sa Sitijem, ali i posebnog gosta iz Izraela

17:06 | 12-12-2023

Fudbal 0

Dolazi nam najbolji tim na svetu, šteta što neće biti takmičarskog značaja, ali veće su nam šanse nego u prvom meču i želimo da pobedimo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uoči utakmice protiv Mančester Sitija

barak bahar
Fk Crvena Zvezda

Zvezda sutra od 18.45 u poslednjem kolu G grupe Lige šampiina dočekuje branioca titule dok će se u drugom meču grupe sastati Lajpcig - Jang Bojs.

Siti je obezbedio prvo mesto sa maksimalnih 15 bodova, u osmini finala je i Lajpcig, koji ima devet, Jang Bojs je sa četiri obezbedio Ligu Evrope, dok se Zvezda oprašta od evropske scene.

-Imali smo velika očekivanja u grupnoj fazi. Igrali smo dosta dobro, rezultati su izostali i razočarani smo. Znamo da Siti neće doći u punom sastavu, pripremićemo se za ozbiljnu utakmicu, da probamo da dobijemo- istakao je Bahar na konferenciji za medije i dodao da ne može da poredi prošlu sezonu sa Makabijem i ovu sa Zvezdom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je otkrio da će njegov gost na utakmici biti dečak Ejtan, koji je bio zarobljen u pojasu Gaze, dolazi sa majkom i sestrom, a otac je i dalje u zarobljeništvu.

-Ejtan je veliki navijač Sitija, dogovorili smo se da nećemo obraćati pažnju na to-naglasio je Bahar.

Zvezdin prvotimac Uroš Spajić istakao je da, uprkos tome što utakmica nema rezultatski značaj, svakako biće sjajno iskustvo.

-Očekujem spektakl pred našim navijačima, da odmerimo snage s njima, možda da podignemo samopouzdanje, daćemo maksimum", istakao je Spajić i dodao da je povratak posle teške povrede bio dug, da se osećao kao da je "u tunelu, ali da sada vidi svetlo" i da mu je forma u usponu. Na pitanje da li činjenica što je na zvaničnoj konferenciji za medije znači i da će biti u startnih 11, Spajić se nasmejao i rekao: -Šef odlučuje, ali do sada je bila tradicija da ko dođe na konferenciju - igra. Nadam se- poručio je Spajić.

 

 

 

Za više sporstskih informacija,zapratite našu Fejsbuk sranicu.

Komentari(0)

Loading