ZNALI SU DA KAZNE PROMAŠAJE "Bio mi je san da igram za Zvezdu u Ligi šampiona"

22:00 | 13-12-2023

Fudbal 0

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je večeras u Beogradu da mu je mnogo žao što nije postigao gol protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona.

Mijatović dao sjajan gol
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda je večeras na svom terenu poražena od Mančester Sitija rezultatom 3:2 u meču poslednjeg, šestog kola grupe G Lige šampiona.

-Spremali smo se da pobedimo, izašli smo visoko, borili se, nismo im dali prostora, ali su uspeli da na sreću postignu prvi gol i iskoriste pad koncentracije u našem timu. U drugom smo bili bolji, pogodio sam dve stative... Mnogo mi je žao što nisam postigao gol, makar jedan, u tom slučaju bi osvojili bod. Promašivali smo, ali i to je fudbal, a oni su znali da nas kazne i pobede- rekao je Mijatović, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je pohvalio navijače Crvene zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Navijači su i večeras bili naš 12. igrač. Davali su nam vetar u leđa tokom 90 minuta, i uvek su tu za nas. Ne samo na Marakani, nego i na svakom gostovanju. Puno mi je srce kad ih vidim, kad mi aplaudiraju. Želim da im to vratimo osvajanjem duple krune- dodao je Mijatović.

On je istakao da mu se ostvario san da zaigra za Zvezdu u Ligi šampiona.

-Liga šampiona je najbolje evropsko takmičenje u kom se takmiče elitni timovi. Meni je bio san da igram za Zvezdu u Ligi šampiona, a sada sa 18 godina mi se to ostvarilo- podvukao je Mijatović.

Crvena zvezda je takmičenje u Ligi šampiona završila na poslednjem mestu na tabeli sa jednim bodom.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading