IGOR DULJAJ ZAGRMEO Ne smeš da se smeješ igraču Partizana u lice

15:27 | 15-12-2023

Fudbal 0

Onda se smeješ navijačima i celom klubu. To nije lepo - rekao je Duljaj

Igor Duljaj
EPA

Pred meč Partizan - Radnički 1923 (subota, 18.30), trener crno-belih Igor Duljaj osvrnuo se ka porazu na gostovanju Radničkom u Nišu u prošlom kolu. Ljutnja prema sudiji Marku Ivkoviću je ostala, ali Duljaj je naglasio da razume greške i da "svi greše", ali da ne razume ponašanje sudije. Trener tima iz Humske naveo je da se Ivković smejao njegovim igračima. 

- Iskreno, svidela mi se reakcija igrača u svlačionici, nisu bili ravnodušni jer smo izgubili, moj stav je bio i ostao da neću da komentarišem suđenje, ali jedino mi se nije svidelo da ne smeš da se smeješ igraču Partizana, jer se ne smeješ samo igraču Partizana, već i Partizanu, navijačima koji su došli iz Pančeva, Beograda, Leskovca. I mi svašta kažemo sudijama, i oni su pod pritiskom, to isto nije lepo, ali nikome se ne smejemo. Partizan ima mnogo simpatizera, preko 40 odsto, i njima se smeješ u lice. To nije lepo, nije nas uzdrmalo - rekao je Duljaj.

JOŠ DVA KOLA DO ZIMSKE PAUZE Uvertira pred "večiti" derbi, Zvezda na teškom gostovanju, Partizan želi da se vrati na pobednički kolosek

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Igor Duljaj Printscreen

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Otkrio je trener crno-belih šta je dobacio arbitru na "Čairu".

- Među sudijama imam dosta prijatelja, oni rade izuzetno težak i stresan posao, nije im lako, ali smejanje nekome u lice, kao prvo, nije prijatno, ni lepo. Svako može da pogreši. Uputim i ja nažalost neki put neku neprijatnu reč. Najteža moja reč je 'da si loš čovek' i to je to. Mi smo sportisti, uvek pružim ruku kad izgubimo, težim samo tome da imamo ravnopravan odnos. Da li sam pokušao da razgovaram sa njim? Ne, nema tu koristi od toga. Igrači imaju društvene mreže, rekli su da nismo poraženi i da ćemo iz ovoga izaći još jači, i to je ta reakcija, jer nisu bili ravnodušni - kazao je trener Partizana.

Uoči meča protiv Kragujevčana u subotu, Duljaj je pohvalio rad trenera Kragujevčana Feđe Dudića.

-Pobedili smo ih 4:0 u prošlom meču, ali slika na terenu bila je drugačija. Imaju odličnog trenera (Feđu Dudića, prim novin) koji ne odstupa od svoje igre i to smo videli u prethodnih nekoliko utakmica, posebno protiv TSC-a, gde su odigrali nerešeno. I Radnički i mi imamo oscilacije. Posle utakmice u Nišu, gde smo imali neprijatan poraz čekamo Radnički, igramo na svom terenu i najvažnije je da razmišljamo samo o toj utakmici, bez obzira na to što imamo neke probleme u timu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading