LALATOVIĆ PRED MEČ SA ZVEZDOM U SUBOTICI Favoriti su protiv bilo koga, imaju takav igrački kadar

19:00 | 15-12-2023

Fudbal 0

Imao je šta da kaže trener Lalatović

Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš

Ekipa Spartaka će u okviru 19. kola Superlige Srbije igrati protiv Crvene zvezde, koju će ugostiti na svom stadionu. Ovo će ujedno biti i nova prilika da protiv kluba sa Marakane utakmicu vodi i trener koji je kao igrač ponikao tamo - Nenad Lalatović. 

Nenad Lalatović je pred meč govorio o svom narednom rivalu, gde je rekao da se zna ko je favorit. 

Takođe, popularni "Lalat" je rekao i da je Zvezda tim koji sa plaćanjem igrača od pet miliona mora da bude favorit protiv svakoga.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne treba puno trošiti reči, dolazi nam Crvena zvezda. O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči o kvalitetu njihovog tima, ali ono što je bitno, ono što sam hteo da kažem svojim igračima, oni nemaju razlog da imaju strah. Sutra je praznik fudbala za njih, biće pun stadion. Zvezda je favorit protiv bilo koga u ligi jer ima takav igrački kadar, da jednog igrača plate pet miliona, a mi ovde pet miliona potrošimo u Spartaku za tri godine. Uvodim, govorim o snazi Crvene zvezde, ali jednostavno, Zvezda može da se pobedi, može da se igra, ako nemaju dan. Ako budemo imali dan, možemo ih namučiti i zabeležiti dobar rezultat. Oni imaju pojedince koji mogu da jednim potezom reše utakmicu, ako im ostavite prostora. Ako mi ne budemo bili organizovani kako budem želeo, imaćemo velikih problema. 

Nenad Lalatović FK Vojvodina
 

PRVI PORAZ LALATOVIĆA Železničar pobedio Spartak u Pančevu

Takođe, Lalatović je apostrofirao i da ih je Zvezda pobedila "jedva" u poslednja dva susreta. 

- Poslednje dve utakmice sam igrao i jedva su me pobedili. Kao trener iz Radničkog Niša, pobedili su me u 100. minutu, imao sam dva crvena kartona i jedva su pobedili. Protiv GAT-a sam vodio 2:1, onda je Kanga udario mog igrača i trebalo je da dobije crveni karton, posle toga nije dobio, a izgubio sam utkamicu. Kanga je posle tog starta dao gol i namestio gol. Znam kako može da se igra protiv Zvezde, ako igrači budu ispoštovali to što budem tražio, siguran sam da ćemo namučiti. Ako napravimo dobar rezultat, to će biti uspeh za moje igrače, oni imaju kvalitet. Jako mi je žao što smo izgubili od Železničara jer su dva igrača dobila kartone da ne igraju protiv Zvezde. Protiv Želje su udarci u okvir gola bili na našoj strani, moji igrači treba da budu hrabri, nema šta da izgube, šampion, učesnik Lige šampiona, protiv Sitija je bila loša, pa dobra. Protiv Jang Bojsa je morala da pobedi, bili su bolji, očekujem pun stadion, očekujem navijače Spartaka, da ne dođu ljudi iz Subotice, Zvezda je Zvezda, oni treba da navijaju za Spartak, jer Zvezda je favorit i ne treba da im daju vetar u leđa, imaće oni vetar u leđa, mi treba da damo sve od sebe i da pokušamo da iznenadimo šampiona i da se predstavimo što bolje, a ona ekipa koja bude bila bolja, neka pobedi.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading