DORTMUND SE UDALJAVA OD VRHA TABELE Milioneri "kiksnuli" u Bavarskoj, Bohum i Hajndenhajm ostvarili velike pobede

18:20 | 16-12-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda ostali su i treći uzastopni meč bez pobede u Bundesligi, pošto su u meču 15. kola kao gosti remizirali sa Ausburgom rezultatom 1:1

Borusija Dortmund
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Polako Milioneri gube korak za vodećim timovima nemačkog šampionata, pošto su u poslednja tri kola osvojili tek dva boda. 

Utakmica u Bavarskoj krenula je loše po ekipu Edina Terzića, koja se u 23. minutu igre našla u rezultatskom zaostatku. Strelac za domaći tim bio je Ermedin Demirović, koji je matirao Gregora Kobela na asistenciju Pedersena.

Međutim, Dortmund se prilično brzo vratio u igru i već 12 minuta kasnije poravnao rezultat preko Donijela Malena, kojem je završni pas poslao Niklas Filkrug.

Upravo je Filkrug u drugom poluvremenu imao neke dobre šanse da donese Borusiji pobedu, a najbolju je propustio u 88. minutu kada je njegov udarac sa šest-sedam metara sjajnom reakcijom zaustavio golman Augsburga. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

GEST KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI DUGO Fudbaleri Sampdorije pobedili Ređanu, nosili dresove u čast Siniše Mihajlovića


Svojih šasnsi je, ruku na srce, imao i domaćin ali promene rezultata ipak nije bilo. 

Važnu pobedu pred svojim navijačima zabeležio je Bohum, koji je ubedljivo savladao ekipu Union Berlina rezultatom 3:0.

Nakon ubedljive pobede nad Mehengladbahom (3:2) i dobre partije sa Real Madridom u Ligi šampiona, činilo se da Union konačno izlazi iz krize i da je gostovanje Bohumu dobra prilika da tim iz prestonice veže dve pobede.

Međutim, usledio je težak poraz koji je prošlosezonski hit Bundeslige ostavio na 16. mestu tabele, a najavio ga je bivši fudbaler Partizana Takuma Asano, koji je u petom minutu nadoknade prvog poluvremena doneo prednost domaćinu.

Početkom drugog poluvremena, tačnije u 54. Minutu, Gonsalo Pasijensija je duplirao prednost Bohuma, a konačnih 3:0 postavije Kevin Šeger sa bele tačke u 78. minutu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading