OVO JE KAO SAN Srpski tinejdžer nakon debitantskog gola za Milano "Kada mi je rekao da ulazim, bio sam spreman"

16:45 | 17-12-2023

Fudbal 0

Mladi udbaler Milana srpskog porekla Jan-Karlo Simić govorio je posle debitantskog gola u dresu "rosonera"

FK Milan
AP Photo/Luca Bruno

Simić je u igru ušao u 23. minutu, u 40. postigao gol prvenac za klub, za 2:0, tako postao treći najmlađi strelac Milana u poslednjih 30 godina.

-Ovo je kao san i srećan sam zbog toga što sam pomogao ekipi", bili su prvi utisci Simić nakon meča.

-Lepo zaista, ovo je san svakog dečaka, ali sam i srećan zbog ekipe. Želeli smo da pobedimo a još je bolji osećaj jer sam bio strelac.

-Saigrači su mi mnogo pomogli, kao i trener, članovi stručnog štaba. Rekli su mi još prošle nedelje da budem spreman jer bi mogao da zaigram svakog časa. Trenirao sam jako i sada sam srećan zbog debija. To što sam dao gol me dodatno čini srećnim, nastaviću da radim kao i do sada. Trener mi je rekao da budem spreman, da ću zaigrati, tako da sam bio spreman. Kada mi je rekao da ulazim, bio sam spreman, imao sam pravi pristup. Posle gola, nisam osetio ništa, nisam čak ni čuo navijače koji su klicali moje ime. Posle gola, bio sam fokusiran jedino na utakmicu i na to da Monca ne postigne gol- opisuje Simić eufiruju zbog njegovog gola koja je njega, očigledno, najmanje ponela.

Italijanski mediji pišu da mu je otac zaplakao dok je slavio gol juniora.

-Oni su mi uvek pomagali da imam pravi mentalitet. Porodica je najvažnije stvar za igrača. Oni ti kažu sve u lice. Srećan sam, i oni su takođe, i zahvalan sam im na svemu. Bilo je i teških trenutaka ali su oni uvek bili uz mene, bili mi podrška, motivisali me i terali da radim još jače

Komentari(0)

Loading