DA STAVIMO TAČKU NA KAFANSKE PRIČE Navijači Partizana se oglasili saopštenjem povodom derbija

21:09 | 18-12-2023

Fudbal 0

Navijači Partizana oglasili su se povodom predstojećeg 171. večitog derbija.

FK Partizan
Promo/FK Partizan

Grobari su otklonili sve dileme, da li će se u sredu naći na južnoj tribini stadiona Partizana.

- Bojkot traje, s obzirom da se odloženi 171. večiti derbi igra u sredu, a da ponovo kolaju razne priče i spekulacije oko toga da li se Grobari pojavljuju na stadionu, vreme je da se sve te kafanske priče opovrgnu i stavi tačka na njih. Karte za Jug su puštene u slobodnu prodaju, ali još jednom apelujemo na sve da ih ne kupuju, jer je više nego ikad potrebno da budemo jedinstveni u ovoj odluci!

Navijači crno-belih ističu da "jedan derbi ne sme da bude razlog da se odustane od borbe za bolje dane kluba, koja je mnogo dublja i teža".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Od početka bojkota apsolutno ništa se nije promenilo, Vazura i pijuni su i dalje tu gde jesu, stadion se i dalje raspada, omladinska škola propada, Teleoptik i dalje prokišnjava, dugovi su toliki da je normalno funkcionisanje kluba svakog dana dovedeno u pitanje a na sve to su uspeli da nam podele i sportsko društvo i da nam zbog ličnih interesa unesu nemire i u druge sekcije. Igrači i radna zajednica nemaju redovna primanja pa je u skladu s tim još i dobro što smo u ovom periodu godine i dalje, koliko toliko, još uvek konkurenti za prvo mesto.

"Grobari" dodaju da bojkot ima najveći efekat baš na ovakvim utakmicama, jer velike utakmice su i one na kojima se njihovo odsustvo najviše oseća

- Sada se pokazuje svest i odlučnost! Sada pokazujemo da li nam je zaista bitna borba za nešto više i bolje, a to ne sme da nam slomi želja za derbijem, nezrelost i ne razmišljanje na duge staze - stoji u saopštenju Južne tribine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading