BAHAR DOBIJA MILIONE? Evo koliko će Zvezdu koštati raskid ugovora sa Izraelcem

08:10 | 21-12-2023

Fudbal 1

Barak Bahar je sportska vest dana u Izraelu

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Vest o smeni Baraka Bahara sa mesta šefa stručnog štaba Crvene zvezde veoma brzo je stigla do njegove domovine. Na stranicama izraelskog portala Sport5 objavljena je vest da je smenjen posle poraza od Partizana, kao i da će ga naslediti Vladan Milojević.

Takođe, objavljen je i tekst o finansijama.

Podsetimo, 44-godišnji Bahar je potpisao ugovor na tri godine, a odradio je samo pola sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sada se postavlja samo jedno pitanje, kompenzacije na osnovu dogovora u slučaju prekida saradnje. To će mu u džep ubaciti značajnu sumu novca.  

Podsećamo da mu je plata po sezoni na klupi prvaka Srbije 1,2 miliona evra, velika za izraelske uslove. Kako saznajemo, dogovor između Bahara i Crvene zvezde je takav da mu se u slučaju otkaza isplati puna zarada.

Očekuje se da sa njim odu i saradnici Gaj Sarfati i Gaj Vizinger. Oni su zajedno zaradili 300 hiljada evra i očekuje se da i oni dobiju nadoknadu kao i Bahar. Naravno, ako se ne odluče da ostanu u klubu - navodi se u tekstu, a onda se i dodaje da je Bahar već dosta koštao klub.

- Osim pola miliona evra plaćenih za obeštećenje Makabiju iz Haife, uz njegovu i plate saradnika morali su da mu isplate i bonus od 100 hiljada evra za remi u Ligi šampiona protiv Jang bojsa - zaključak je teksta, a sada ostaje da se vidi kako će se klub dogovoriti o isplati.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(1)

Loading
Vasilije

21.12.2023 16:34

Očito da neko nesme da objavi komentare u vezi stanja stvari u Zvezdi. Moj osećaj je takav jer je nemoguće da je komentara 0. Uzdravlje!