"OŽIVEO" VOJVODINU, A SADA IDE U JAPAN Ranko Popović ima novi klub

10:35 | 21-12-2023

Fudbal 0

Šef stručnog štaba Vojvodine Ranko Popović imenovan je za novog trenera Kašime antlers, saopštio je danas japanski fudbalski klub.

FK Vojvodina
Alo/ Marko Metlaš

 

Popović (56) je Vojvodinu preuzeo u avgustu ove godine, a napustiće novosadski klub po završetku jesenjeg dela sezone u Superligi Srbije. On će biti na klupi Vojvodine na večerašnjem meču zaostalog devetog kola Superlige Srbije protiv Voždovca u Beogradu, a potom će nastaviti trenersku karijeru u Japanu.

- Zaista sam srećan i počastvovan što sam dobio ponudu od tako velikog kluba kao što je Kašima. Odlično sam se proveo u Vojvodini ove sezone i iskreno nisam mogao ni da pomislim da odem u bilo koji drugi klub Međutim, odlučio sam da prihvatim ovu ponudu - rekao je Popović, prenosi zvanični sajt Kašime.

 

 

- Mogućnost da radim za veliki klub kao što je Kašima je najveći razlog da donesem ovu odluku. Želim da izrazim iskrenu zahvalnost predsedniku Vojvodine, direktoru, igračima i svima u klubu zato što su ispoštovali moju odluku - dodao je srpski trener.

Kašima je ovu sezonu završila na petom mestu na tabeli japanskog šampionata. Popović je već radio u Japanu. On je bio asistent trenera u Hirošimi, a potom je samostalno vodio Oitu, Mačidu, Tokio i Osaku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading