PREUZIMAM ODGOVORNOST Zvezdan Terzić otkrio kada će podneti ostavku

13:25 | 21-12-2023

Fudbal 3

On je potom potvrdio da je izvesno da je blizu dogovor sa Vladanom Milojevićem.

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

 

Nismo ispunili ciljeve koje smo sami zacrtali i želim da se izvinim najširoj zvezdaškoj javnosti. I mi smo u klubu očekivali više i epilog svega je sporazumni raskid saradnje sa Barakom Baharom, rekao je danas generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

- To je tako u fudbalu. Ugovor je jasan, bio je potpisan na tri godine. Bahar ima svoju platu, imaće pravo da prima platu dok ne nađe novi posao, ali nije čovek koji želi da uzme pare koje nije zaradio. Ubrzo će naći klub i tada će prestati obaveza Zvezde da ga plaća. Najvažnije od svega je da se rastajemo kao prijatelji - istakao je Terzić na konferenciji za medije.

On je potom potvrdio da je izvesno da je blizu dogovor sa Vladanom Milojevićem.

- Zato sam danas pred vama ovde je želim da sutra imamo svečarski karakter i pričamo o budućnosti. Moja odgovornost je najveća, preuzimam krivicu i prvi put kad ne budemo šampioni podneću ostavku, ali isto tako sve zasluge pripisujem sebi. Mnogi su zaboravili gde smo bili 2014. godine - poručio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(3)

Loading
Rade -Škulj

21.12.2023 15:35

More bre ne zamajavaj nas,ostavka odmah+odgovornost za potrošene pare

Mile

21.12.2023 15:42

Kad preuzimas odgovornost onda idi i ti sa IZRAELCEM, ti si ga i doveo, ti osmislio takav ugovor, ti ga i isplati, .samo tako ces dokazati da ugovor nije sklopljen tako kako bi ti i Izraelac podelili velike pare.

Sima

21.12.2023 15:55

Tako je, tako to rade neodgovorni, preuzmu krivicu i nastave da *Trla baba lan, da joj prodje dan, dajoj peodje...*