KAKAV TRANSFER ZA NOVU GODINU Iz Napolija stiže pravo na "Đuzepe Meacu"

09:20 | 25-12-2023

Fudbal 0

Inter polako udara temelje nove vladavine italijanskim fudbalom. Ove sezone, verovatno i ranijih, je favorit za Skudeto, prvi je na tabeli Serije A, a sada je napravio potez koji je uzdrmao Apeninine

Pjotr Zjelinski
EPA-EFE/FELICE DE MARTINO

Iz aktuelnog šampiona Napolija na Đuzepe Meacu preseliće se Pjotr Zjelinski.

Italijanski mediji bruje da je sve završeno, Poljak je rekao "da" čelnicima Intera da po isteku ugovora sa Napolijem pređe sa juga na sever Italije u besplatnom transferu. Naravno, za taj potez je Zjelinski finansijski lepo nagrađen. Dobiće platu od 4,5 miliona evra godišnje u naredne tri sezone s opcijom na još jednu.

Viceprvaku Italije se žurilo kako bi kaparisao jednog od najboljih vezista Serije A i već prvog dana 2024. godine biće ozvaničena saradnja s početkom 1. jula.

BOŽIĆNI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE Navijači napravili praznični šou, njih 50.000 pevalo na sav glas (VIDEO)


Zjelinski će tako biti u Napulju do kraja sezone, a potom otići u Milano bez prevelike pompe, s obzirom na to da na jugu ne gledaju blagonaklono na takve odluke.



Zjelinski se fudbalski rodio na "Maradoni", igra osmu sezonu po dolasku iz Udinezea i procenio je da je vreme za mnogo veći korak i stabilniji klub. Jasno, Inter sve to može da mu ponudi, dok je Napoli u velikom padu i izvesno neće igrati Ligu šampiona sledeće sezone.

Sve to su znali u Interu i dogovorili važan potpis bez obeštećenja. Upravo takve najviše voli prvi operativac kluba Bepe Marota.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading