SVE JE VEĆ REŠENO Poznato je ko će biti trener Reala sledeće sezone?

19:20 | 28-12-2023

Fudbal 0

Trener Reala Karlo Anćeloti mogao bi na kraju sezone da produži ugovor sa madridskim klubom iako je obećao čelnicima Fudbalskog saveza Brazila da će preuzeti nacionalni tim ove zemlje, prenosi španski As.

Fudbal
AP Photo/Jose Breton

 

Anćeloti ima ugovor sa Realom do juna naredne godine. Španski i brazilski mediji su objavili pre nekoliko meseci da je italijanski stručnjak pristao da od juna naredne godine vodi reprezentaciju Brazila.

As navodi da je Anćeloti promenio mišljenje i da je navodno poručio rukovodstvu FS Brazila da je Real njegov prioritet i dodao da čeka ponudu madridskog kluba za nastavak saradnje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Španski mediji navode da italijanski trener pre konačne odluke želi da sasluša i mišljenje svoje porodice.

- Anćeloti je u fazi karijere kada mu novac nije prioritet, već reputacija i poštovanje koje uživa u Realu kako od uprave kluba tako i od navijača. Takođe, brojne afere u FS Brazila su faktori koji udaljavaju Anćelotija od mesta selektora ove zemlje - navodi se u tekstu Asa.

Anćeloti (64) je vodio Real od 2013. do 2015. godine, a madridski klub je ponovo preuzeo 2021. Sa Realom je u dva mandata osvojio 10 trofeja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading