IMAM MNOGO SREĆE... Vladan Milojević brutalno odgovorio na komentare

10:35 | 30-12-2023

Fudbal 0

Novi-stari trener Crvene zvezde Vladan Milojević osvrnuo se na svoj stil

Vladan Milojević
Alo/Vladimir Marković

Deo javnosti i dalje veruje da će i ovakva Zvezda igrati defanzivno sada kada se Milojević vratio, a on na to odgovara svojom biografijom.

- Ne kažem ništa (na te komentare, prim. aut)... Ja sam došao sa oreolom defanzivnog trenera i prvi put, iako sam sa Panioniosom igrao plej-of, više od polovine prvenstva sam bio drugi iza Olimpijakosa. Tada smo ostvarili 16 pobeda, što je bio istorijski rezultat. Sa Čukaričkim sam bio treći. Uzeli smo Kup, dali najviše golova u ligi, primili najmanje... Na sve te činjenice, ja sam defanzivan trener. OK nemam problem sa tim, jer se kod nas reč defanziva upotrebljava kada je neko disciplinovan u igri. Disciplina i defanziva nemaju nikakve veze. Kod nas se priča o onome šta želiš da vidiš u datom trenutku, to je sastavni deo našeg performansa. Ako ti je neko lep, ti ćeš to reći bez da ga pogledaš. Može mene neko da doživljava kao defanzivca, ali ja govorim samo o činjenicama - rekao je Milojević u intervjuu za Mozzartsport.

O svom defanzivnom stilu, pomalo ironično, kaže:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- U stvari, ja sam defanzivni trener koji ima mnogo sreće. Mnogo više nego što je drugi imaju. To je najtačnija definicija.

To, ipak, nije bio kraj njegovog opisa sebe. Ironično je i završio.

- Ne, ja kada sam se rodio, majka mi je rekla da ne moram ništa da radim u životu, jer sam ja srećno dete. Dakle, nisam rođen pod srećnom zvezdom, nego sam ja rođen sa srećom. Sada nećemo o toj definiciji sreće, mnogo je širok pojam. Pravo je pitanje zašto baš ja imam sreće. Ali hajde nećemo više o tome.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading