NIKO NE PITA KAKO JE MENI... Terzić otkrio koliko miliona je Zvezdi potrebno da funkcioniše

10:47 | 31-12-2023

Fudbal 0

Generalni direktor Crvene zvezd, Zvezan Terzić govorio je iskreno

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

- Razumem armiju navijača, milione njih. A niko od njih se ne zapita kako je onom Terziću kad dođe svaki dan na posao. Kako da nađe pare za takvu mašineriju? Evo, kazaću vam, otvoreno, iskreno. Nama je potrebno četiri miliona evra mesečno da bi klub živeo. To vam je 48 do 50 miliona evra godišnje, a naš realan izvod prihoda je nula - svi su varijabilni - poručuje Terzić za "Kurir".

Uprkos svemu, Terzić dodaje da je "Zvezda daleko ispred Partizana".

 - Bili smo među 40 najboljih klubova Evrope po koeficijentu. Vrednost igrača Zvezde je 72 miliona evra. Ne može bilo ko da priđe Zvezdi. Mi imamo toliko jak koeficijent u UEFA da sledeće godine imamo zagarantovanu Ligu Evrope i sigurnih 20 miliona evra. A ja se nadam i Ligu šampiona, koja donosi ogromne finansije. To su nam glavni izvori prihoda. Obezbedili smo stabilno finansiranje u narednih nekoliko godina. To su činjenice i ponovo ćemo biti šampioni.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Imao je poruku i za Dinamo.

- Crvena zvezda je ove godina igrala Ligu šampiona, Dinamo Zagreb Ligu Konferencija, trećerazredno takmičenje. Dokaz je da je Zvezda daleko iznad Dinama. Voleo bih da to dokaže i reprezentacija Srbije u odnosu na selekciju Hrvatske - objasnio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading