SRBINA TERAJU IZ MILANA Napravio veliki skandal, trener ne želi da mu oprosti

21:08 | 31-12-2023

Fudbal 0

Velika bura u redovima "rosonera"

Rade Krunić
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Šest utakmica zaredom nije bilo Radeta Krunića u sastavu Milana, a italijanski mediji javljaju da na poslednjem meču protiv Sasuola momak iz Foče nije želeo da uđe u igru! Navodno ga je trener Stefano Pioli pozvao da zaigra u 60. minutu, ali je umesto njega na teren ušao Jasin Adli.

Razlog je taj što je Krunić pao u drugi plan kod iskusnog italianskog šefa struke i već je dogovorio transfer u Fenerbahče gde bi trebalo da zaigrao sa Dušanom Tadićem i kolegom iz reprezentacije Bosne i Hercegovine Edinom Džekom. 

- Adli je ušao u igru umesto Krunića koji je trebalo da izađe na teren. Bosanac je Pioliju pokazao kako ima problema s leđima i da ne može da igra. Suvišno je podvlačiti činjenicu kako je Krunić mislima negde drugde. Fenerbahče ga prati već mesecima - navodi dobro obavešteni "Tutosport". 

Ove sezone je Krunić koji je Pioliju bio džoker koji uglavnom ulazi sa klupe, ali igra na gotovo svim mečevima igrao na 14 mečeva. Navodno više neće njednom nastupiti za "rosonere" pošto je sve gotovo sa Fenerom. 

Karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče, a posle samo jedne sezone u Srbiji u dresu Donjeg Srema otišao je u Veronu. Odatle se vratio u Borac iz Čačka, a nakon četiri odlične godine u Empoliju kupio ga je Milan za 8.000.000 evra. Za "rosonere" je upisao preko 100 nastupa, a uzeo je i "Skudeto" 2022. godine. Na reprezentativnom nivou se opredelio za Bosnu i Hercegovinu i ima 32 nastupa i četiri gola za "zmajeve".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading