BEZ USTRUČAVANJA Lalatović opasno potkačio Bahara

14:42 | 01-01-2024

Fudbal 0

Nenad Lalatović nikada nema dlake na jeziku, ništa drugačije nije ni sada.

Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš

- Za mene je iznenađenje , kao i verovatno za celu Srbiju, što je Partizan prvi. Ne iz razloga da ih ja nešto omalovažavam, taman posla. Imaju kvalitet, i igrački i trenerski, pošto je Duljaj uradio veliki posao. Pobedili su Zvezdu i vratili su se na prvu poziciju, ali sam očekivao da jesenji šampion bude Zvezda - ispričao je Lalatović za Mozzart Sport.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ko god da je trener posle Bahara, tačno da je došao moj tata u Zvezdu, osvojiće titulu. Razlozi su prosti: Zvezda ima najveći budžet i najveću rotaciju unutar tima. Da li je to Vladan Milojević ili tamo neki Petar Petrović, nije ni važno. Osvojiće titulu. Mada svi mi kojima je Zvezda bliža, moramo da budemo prizemni. Partizan im je ove godine ozbiljan konkurent. Zvezda jeste favorit, ali je Partizan kao kolektiv bolji.

Što se tiče Baraka Bahara, od koga je Lalatović jedino izgubio kao trener Spartaka na domaćem terenu (1:4), ističe da se Zvezda previše "zaljubila" u njega.

- Ja ga poštujem, ali nije on došao iz Francuske, Italije... Nego iz Izraela. Možete li da navedete jednog igrača iz Izraela koji pravi razliku negde u Evropi? Oni u Zvezdi su se zaljubili u njega dok je radio tamo. I to je to. U pripremnom periodu su bili odlični ali se u obzir mora uzeti činjenica da su im rivali bile umorne ekipe. To nisu bili realni rezultati. Pobede možda jesu, ali rezultati - ne - zaključio je Lalatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading