LUDNICA NA STARTU NOVE GODINE U PREMIJER LIGI Liverpul posle goleade srušio Njukasl

23:02 | 01-01-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Njukasl sa 4:2 u 20. kolu Premijer lige

Liverpul
AP Photo/Jon Super

Šutirali su nebrojeno puta "redsi" ka golu Martina Dubravke koji se istakao odbranama. Čak su i dva gola poništena, po jedan na obe strane.

Šutirali su nebrojeno puta ka golu Martina Dubravke koji se istakao odbranama. Čak su i dva gola poništena, po jedan na obe strane.

Slovak je odbranio penal Salahu u 22. minutu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Liverpul je uspeo da stigne do vođstva. Egipćanin je pogodio na otvaranju drugog dela u 49. minutu.

Nije se dugo čekalo na odgovor Svraka. Gordon je uposlio Isaka u prostor koji poravnava u 54. minutu. Od tada su nastavile da se ređaju šanse preg golom crno-belih.

To su Redsi iskoristili da povedu 2:1 u 74. minutu. Strelac je nakon lepe timske akcije bio Kurtis Džons. Postigli su i treći gol preko Gakpa u 80 minutu. Potvrđen je nakon gledanja VAR snimka.

Njukasl je odmah uzvratio i vratio dramu dva minuta kasnije preko Svena Botmana nakon kornera. Liverpulu je kasnije prvobitno dosuđen drugi penal na meču nakon faula golmana Dubravke. Odluka je potvrđena a jedanaesterac realizovao Salah u 86. minutu. Meč je potom produžen za sedam minuta, tokom kojih nije bilo novih uzbuđenja.

Njukasl sada zaostaje 10 bodova za petoplasiranim Totenhemom. Liverpul ima tri boda više od Aston vile i pet od Sitija i Arsenala na čelu tabele.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading