U IZRAELCU VIDE SPASIOCA Barak Bahar pred novim poslom

15:07 | 04-01-2024

Fudbal 0

Pošto ne mogu da “smene” pola tima, smatraju da ceh treba da plati pre svega sportski direktor Gal Alberman, te da bi na udaru mogao da se nađe i prvi trener Mesej Dego, odnosno da na mesto šefa struke treba da se vrati Bahar.

Barak Bahar
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Na Marakani su videli Baraka Bahara kao trenera s kojim Crvena zvezda može da napravi iskorak u Ligi šampiona, dok posle odlaska iz Beograda, ne mali broj simpatizera Makabija iz Haife u njega gledaju kao spasioca.

Tim iz Haife je posle meča bez golova sa Hapoelom iz Tel Aviva, te mršavog boda (2:2) na gostovanju pretposlednjem Makabiju u Petah Tikvi, zaostaje čak deset bodova za prvoplasiranim Makabijem iz Tel Aviva, pa su njegovi navijači, iako je odigrano tek polovično 14. kolo, počeli da se opraštaju od nacionalne titule.

Naravno, traže i krivca u lošim rezultatima. Pošto ne mogu da “smene” pola tima, smatraju da ceh treba da plati pre svega sportski direktor Gal Alberman, te da bi na udaru mogao da se nađe i prvi trener Mesej Dego, odnosno da na mesto šefa struke treba da se vrati Bahar.

- Ekipa je stigla do grupne faze Lige Evrope, prošla fazu (takmičenje nastavlja u Ligi konferencije), ali u domaćem šampionatu nam ne ide dobro. Ovo je teška godina, ali problem je što igrači koji su stigli nisu pravili razliku. Moramo da se nadamo da će se oni koje smo angažovali, brzo adaptirati kako bismo mogli da izgradimo nešto i za sledeću sezonu - naveo je jedan od čelnika kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading