SRBI LOŠE ODIGRALI U PRIMERI Povreda Gudelja, Dmitrović dva puta primio gol

22:00 | 04-01-2024

Fudbal 0

Sevilja nastavlja da ponira...

FK Sevilja
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Kolo u španskoj Primeri odigrano je usred nedelje zbog obaveza klubova u Kupu kralja tokom vikenda, a malo razloga za slavlje na zatvaranju istog imali su srpski fudbaleri.

Fudbaleri Sevilje poraženi su na svom "Ramon Sančez Pishuanu" sa 2:0, a svih 90 minuta odigrao je Marko Dmitrović, dok je Nemanja Gudelj van igre morao u prvom poluvremenu zbog problema sa povredom. 

Atletik Bilbao je u Andaluziji bio kvalitetniji tim i golovima Mikela Vesge i Aitora Paredesa uspeli su da probiju defanzivu vrlo bledog domaćina. Pobeda je mogla da bude i ubedljivija da je Niko Vilijams iskoristio jednu od dve kolosalne prilike.

BOMBA NA POMOLU Dušan Vlahović na pragu Premijer lige?!

Trijumf je u ranijem terminu zabeležila i Osasuna za koju nastupa Darko Brašanac, koji je meč presedeo na klupi. Minimalanporaz doživela je Almerija za koju je poluvreme odigrao Marko Milovanović.

Gol odluke dao je Ante Budimir u 27. minutu, pa je svoj učinak u aktuelnoj sezoni popravio na ukupno devet pogodaka u Primeri. 

Sevilja i Almerija ostaju pri dnu i na samom dnu tabele, dok je Bilbao trenutno u zoni Lige šampiona, a klub iz Pamplone na sigurnom 12. mestu. 

BONUS VDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading