PRAVI SE SRPSKA KOLONIJA U NAPULJU Napolitanci krenuli po još jednog Srbina

20:10 | 05-01-2024

Fudbal 0

Vezista Fulama ne dobija mnogo minuta u Premijer ligi što su Napolitanci spremni da iskoriste.

Srbija
Tanjug/Nemanja Jovanović

 

 

Pitanje je momenta kada će Lazar Samardžić biti i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Napolija, sa njim bi put stadiona "Dijega Maradone" mogao još jedan srpski fudbaler - Saša Lukić. 

Vezista Fulama ne dobija mnogo minuta u Premijer ligi što su Napolitanci spremni da iskoriste. Nije tajna da Aurelio de Laurentis već neko vreme traži igrača na sredini terena izrazitih defanzivnih karakteristika, a Lukić se u taj šablon savršeno uklapa. Pored toga, nekadašnji đak Partizanove omladinske škole već je dokazan u Seriji A zbog čega mu period adaptacije ne bi bio potreban. 

Ipak, kako prenose italijanski mediji Fulam je rešio da odbije prvu ponudu Napolija. Aktuelni šampion Italije želeo je Lukića na poozajmicu do kraja sezone, ali kako prenosi "Tutto Mercato", u Londonu nisu želeli da čuju za takvu opciju. 

Izvesno je da je Lukić veoma bitan u rotaciji Fulama, ali je utisak da ne igra onoliko koliko bi i sam želeo. Odigrao je svega 11 mečeva ove sezone i to uglavnom na teren ulazio sa klupe. 

Nadaju se u Napoliju da bi mogli da iskoriste potencijalno nezadovoljstvo srpskog reprezentativca i do kraja prelaznog roka "slome" optor Fulama. 

Podsećamo, Lukić je u Seriji A sa mnogo uspeha branio boje Torina odakle je pre godinu dana otišao put Fulama. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading