CRVENO-BELI OSTAJU BEZ NAJBOLJEG IGRAČA Dejan Stanković "otima" Zvezdi jednog od najboljih igrača i to bez obeštećenja?

13:00 | 06-01-2024

Fudbal 0

Crvena zvezda mogla bi da ostane bez važnog šrafa u timu u zimskom prelaznom roku

FK Spartak Subotica - FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Kako prenosi "Sport klub" Aleksandar Dragović velika je želja Dejana Stankovića koji insistira na tome da ga vidi u odbrani svog tima.

- Pomak je napravljen i Ferencvaroš je bliži angažovanju Dragovića nego što je bilo na kraju prvog dela prvenstva. Čeka se konačna odluka rukovodstva Crvene zvezde, u smislu da li joj sa takmičarskog aspekta odgovara da zadržava nezadovoljnog kapitena, piše portal.

Prošle zime Stanković je kao trener Sampdorije insistirao na dovođenju Dragovića, ali je Zvzeda uspela da se odupre naletima kluba iz Đenove.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NEĆE DA TRPE LOŠE PONAŠANJE Monako suspendovao jednog od najboljih košarkaša, da li je ovo šansa za crno-bele?

Sada je situacija drugačija jer Dragović ima priliku da potpiše predugovor sa bilo kojim klubom i ode na leto bez obeštećenja, ali čeka rasplet oko Ferencvaroša. Mađarskom klubu i Stankoviću potreban je za prolećni deo sezone.

Ferencvaroš ima bod manje od lidera mađarskog šampionata Pakšija, a pritom očekuje duel sa Olimpijakosom u šesnaestini finala Lige konferencija.

Crvena zvezda bi mogla da dođe do određenog obeštećenja, ali to je periferan detalj u priči, najbitnija će biti procena da li bi uopšte trebalo zadržavati Dragović u situaciji kad ne namerava da produži ugovor i već duže vreme želi sa Marakane.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading