UDARIO PO BAHARU Oglasio se prvotimac Zvezde i otkrio kakav je odnos imao sa Izraelcem

15:55 | 06-01-2024

Fudbal 0

Izraelac nije unosio previše emocija u to što je radio.

Barak Bahar
Marko Metlaš/Alo

 

Crvena zvezda je po završetku polusezone smenila Baraka Bahara, a na njegovo mesto dovela Vladana Milojevića.

Dugogodišnji fudbaler crveno-belih Milan Rodić je u razgovoru za "Informer" govorio o svom odnosu sa izraelskim stručnjakom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Još mi je sve ovo sveže, da bih mogao da sagledam lepo i analiziram. Ne mogu da kažem ništa lično ružno za Bahara. Ipak, čini mi se da se nije snašao. Kao da nije bio svestan veličine Zvezde. Rekao bih i da je potcenio našu ligu. Mislio je da je slabija. Nije ovde lako igrati, još kad počne loše vreme, pa po ovim terenima.

Rodić je demantovao priča da Bahar nije ni gledao treninge.

FK Crvena zvezda AP Photo
 

- Čuo sam priče kako Bahar ne gleda treninge i kako je u kancelariji i moram da kažem da to nije tačno. Na svakom treningu je bio prisutan i gledao je sve. E sad, većinu posla su odrađivali pomoćnici. Ali to je njegov sistem rada, takav je. Nije nešto mnogo pričao sa igračima, opet to je njegov metod, verovatno misli da tako treba.

Ipak, Izraelac nije unosio previše emocija u to što je radio.

- Kad je on tek došao, mi smo bili na Zlatiboru. Tada je obavljao razgovore sa svim igračima. Nakon toga sa mnom recimo više nije imao neki opširniji razgovor. Možda je smatrao da sam dugo tu, da znam Zvezdu i da nema potrebe da mi nešto sugeriše. Takav je karakter, nije nešto pokazivao emocije. Sve je to od čoveka do čoveka i ovaj njegov pristup je negde davao rezultate. Kod nas nije - rekao je Rodić i dodao:

- Nismo ni imali nekih većih problema, ali falio nam je taj čuveni timski duh. Ja sam ovde sezonama i prošao sam razne faze. Nije za poređenje ovo sad i ono što smo imali 2017. godine. Ali to je najteže, znate, držati tu konstantnost kad ste na visokom nivou u bilo čemu. Lakše je kad niko ništa od vas ne očekuje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading