NOVI VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA Trener Zvezde ne zna šta će sa ovim igračem, javio se potencijalni kupac

07:00 | 07-01-2024

Fudbal 0

Nije se Falko uklopio u beogradskom klubu. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Kaljariju, s kojim je izborio plasman u Seriju A.

Vladan Milojević
Marko Metlaš/Alo

 

Možda je malo grubo da se napiše, ali Crvena zvezda nikako da se reši Filipa Falka, dok u Italiji sanjaju o njegovom povratku.

Krilni fudbaler stigao je na Marakanu pre tri godine kao velika želja tadašnjeg trenera Dejana Stankovića, a crveno-bele je taj transfer koštao 1.200.000 evra samo za obeštećenje Lečeu. Uz to imao je veliku godišnju platu koja po nekim navodima iznosi 800.000.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada se sve sabere – prilična investicija koja nije donela mnogo toga na terenu. U brojkama: šest golova i četiri asistencije na 36 utakmica u crveno-belom dresu.

Nije se Falko uklopio u beogradskom klubu. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Kaljariju, s kojim je izborio plasman u Seriju A.

Filipo Falko Foto: EPA/ANDREJ CUKIC
 

Po povratku sa Sardinije za njega nije bilo mesta u timu Baraka Bahara, a sva je prilika da neće ni kod Vladana Milojevića, te je za očekivati da uskoro ponovo napusti Marakanu.

Momak iz Apulije je, prema pisanju italijanskih medija, velika želja Taranta, kluba iz rodnog grada koji se takmiči u Seriji C.

Svesni su trećeligaši da će teško uspeti da privole nekadašnjeg igrača brojnih prvoligaških ekipa na Čizmi, pre svega zbog visokog ugovora koji ima sa Zvezdom do idućeg leta.

„Pokupiću ga na aerodromu, ali on zarađuje 800 hiljada evra godišnje, nemojmo se zavaravati“, rekao je trener člana Serije C pre nekoliko nedelja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading