HITNO SAOPŠTENJE SA "MARAKANE" Zvezda se oglasila, ovo je istina o Baraku Baharu

18:15 | 07-01-2024

Fudbal 0

Saopštenje prenosimo u celosti bez korekcije redakcije.

Bahar
AP Photo/Matthias Schrader

 

Nakon vesti koju je objavio izraelski portal "Sport5" da doskorašnji trener Crvene zvezde Barak Bahar preti tužbom crveno-belima zbog neisplaćenih plata klub iz Ljutice Bogdana se oglasio.

Saopštenje prenosimo u celosti bez korekcije redakcije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. 

Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija. 

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu - piše u saopštenju Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading