NIKAKO DA PRONAĐE PRAVI KLUB Nekadašnji napadač Zvezde pred novom selidbom, društvo bi mogao da mu pravi još jedan "zvezdaš"

19:55 | 07-01-2024

Fudbal 0

Klub iz sredine Serije A želi da pojača konkurenciju u napadu, a talentovanom napadaču pruži šansu budući da su daleko od zone ispadanja.

Krstović
EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

 

Otišao je pre dve godine Marko Lazetić kao veliki talenat iz Crvene zvezde, ali se po dolasku u Milan nije snašao. Talentovani srpski napadač, ruku na srce, nikada pravu šansu na "San Siru" nije dobio, a sve su prilike da će tabor "rosonera" uskoro napustiti. 

Kako prenose italijanski mediji za Marka Lazetića zainteresovano je Leće. Klub iz sredine Serije A želi da pojača konkurenciju u napadu, a talentovanom napadaču pruži šansu budući da su daleko od zone ispadanja. 

Zanimljivo, konkurenciju u napadu Lećea mogao bi da mu pravi nekadašnji saigrač iz tabora Crvene zvezde - Nikola Krstović. 

Lazetić je prethodnu sezonu proveo u Rajendorf Altahu, da bi se nakon pola godine preselio u Fortunu Sitard. Ni u Holandiji mu ne cvetaju ruže zbog čega je povratak na "Čizmu" najbolja opcija. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading