"DESETKA" PARTIZANA U CRVENO-BELOM DRESU Počeo je u Humskoj kod Save Miloševića, a poznato gde nastavlja karijeru

16:20 | 09-01-2024

Fudbal 0

Lazar Pavlović će nakon Partizana, Kipra i Radničkog poneti dres Voždovca

Lazar Pavlović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Počeo je u Partizanu i tu je odmah od Save Miloševića dobio broj deset i šansu da igra, a kada je izgubio mesto u timu preselio se na Kipar. Sada je posle jednog perioda provedenog u Radničkom iz Niša Lazar Pavlović potpisao za Voždovac. Ovaj 22-godišnji ofanzivni vezista stavio je potpis na trogodišnji ugovor sa "zmajevima".

- Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije koji nije još uvek uspeo da profiliše svoju karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom - rekao je sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević. 

IZA OSMEHA SE KRIJU SUZE Teška ispovest legendarnog Tjerija Anri, ovakve reči niko nije očekivao

Nastupao je za nekoliko mlađih selekcija Srbije Pavlović. a odatle zna neke saigrače sa kojima će deliti teren na krovu. Njegovi motivi su jasni, došao je u Voždovac po trofeje i Evropu!

- Zahvalan sam fudbalskom klubu Voždovac što su mi dali piliku da budem deo ovo tima, počastvovan sam što sam ovde. Pratio sam Voždovac I poznajem lično šefa struke Marka Savića i očekivanja su iskreno visoka. Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija", poručio je Pavlović i potom dodao: "Pričao sam sa trenerom i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na Krov bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram. Svi smo mladi igrači, svi imaju veliki potencijal i to su pokazali na terenu, ostaje nam samo da vredno radimo i verujemo u sebe i ekipu - zaključio je novi igrač kluba iz Zaplanjske.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading