DETALJI OD KOJIH SE LEDI KRV Slavni fudbaler se ubadao makazama kada god je čuo glasove

06:00 | 10-01-2024

Fudbal 0

Isplivali su novi detalji drame nekadašnje argentinske fudbalske zvezde, Ezekijela Lavecija (38), koji je hitno hospitalizovan u ponedeljak jer se predozirao

Ezekijel Laveci
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Novinarka Estefi Berardi ispričala je da nekadašnji as Napolija, PSŽ-a i fudbalske reprezentacije Argentine ima ozbiljan problem sa drogom.

- Kako sam čula, Laveci je počeo da čuje glasove i počeo je da misli da neko dolazi po njega, da ga jure... Odjednom je postao jako nervozan i bio je uplašen. Toliko je bio uplašen da je uzeo makaze i počeo sebe da ubada. Tada je njegov brat odlučio da interveniše. Pokušao je da ga smiri, nije se tukao sa njim, a mnogo je veći od njega. Tako se i desilo da je teško povredio ključnu kost -  ispričala je argentinska novinarka.

Malo je falilo da bivšeg vihornog ofanzivca ne puste u avion. 

- To je bio trenutak kad su odlučili da ga odvedu u bolnicu u Buenos Ajres. Jedva su ga pustili u avion u takvom stanju jer je bio opasnost po sve oko sebe", navela je novinarka iz Argentine, dok su potom stigle informacije i da je Laveci imao stalne promene raspoloženja, a potom se okrenuo Bogu i veri i odlučio da ode na lečenje - rekla je Estefi Berardi. 

IZA OSMEHA SE KRIJU SUZE Teška ispovest legendarnog Tjerija Anri, ovakve reči niko nije očekivao

Podsetimo, pre nešto manje od 20 dana on je izboden nakon jedne rasprave u Urugvaju. Tom prilikom zadobio je povrede i predelu abdomena, ali i prelom ključne kosti. Nagađa se da bi ovaj put mogao duže da ostane u rehabilitacionom centru. 

Ezekjel Laveci završio igračku karijeru sa 34 godine, a poslednji klub bio mu je kineski Hebej.  Profesionac je postao 2003. godine u Estudijantesu, potom je igrao za San Lorenco, da bi od 2007. do 2012. godine bio član Napolija.

U dresu aktuelnog šampiona Italije postigao je 38 golova na 156 utakmica, da bi potom prešao u Pariz Sen Žermen u kojem postigao je 35 pogodaka. Nakon Francuske destinacija mu je bila Kina, u kojoj je razadio najviše novca,

Za nacionalni tim Argentine nastupao je od 2007. do 2016. godine, a postigao je devet golova na 51. nastupu. Igrao je i finale Mundijala sa "gaučosima" 2014. godine protiv Nemačke, koja je slavila 1:0. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading