PARTIZANU MILIONI IZ ITALIJE: Mihajlo Ilić ide u tim koji je hit Serije A

12:31 | 10-01-2024

Fudbal 0

Crno-beli dogovorili transfer talentovanog štopera u Italiju od kojeg se očekuje milionska zarada

Mihajlo Ilić
Tanjug/Ap

Rekao je sportski direktor Partizana Ivica Kralj da mu je želja da čitav tim bude na okupu i u prolećnom delu sezone. Samo, želje su jedno, a finansijska situacija u crno-belom taboru nešto sasvim drugo.

Kao i većina klubova u Mozzartbet Superligi Srbije, prinuđen je i Partizan da prodaje mlade i talentovane igrače kako bi napunio kasu.

Jedan od njih je i Mihajlo Ilić koji će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u Bolonji koja je pravi hit ove sezone u Seriji A i bori se za čak i za mesto u Ligi šampiona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako prenose brojni beogradski mediji, Partizan je dogovorio transfer vredan 5.000.000 evra uz 10 odsto od naredne prodaje!

Očekuje se da možda već sutra 20-godišnji štoper napusti tabor crno-belih i zaputi se ka Italiji na medicinske preglede i konačno zaključenje transfera.

Ono oko čega Partizan i Bolonja još uvek pregovaraju je mogućnost da talentovani Ilić ostane na pozajmici do kraja sezone u redovima crno-belih.

Za sada se čelnicima italijanskog tima takva mogućnost ne dopada, međutim lider Superlige insistira na tome pošto je Ilić još uvek u kategoriji bonus igrača, a pritome je i nezamenljiv u prvoj postavi kod Igora Duljaja.

Ne bi trebalo da oko tog "problema" bude smetnji na relaciji Beograd - Bolonja i sva je prilika da će Partizan prihodovati i više nego lepu sumu novca koja će pomoći klubu na proleće, ali i ostaviti pitanje dovođenja zamene za momka koji je zavredeo da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading