NOVA LICA NA TRENINGU ZVEZDE Vladan Milojević pozvao četiri nova fudbalera, jedan je bio najbolji strelac lige

13:07 | 10-01-2024

Fudbal 0

Novi - stari trener Crvene zvezde Vladan Miloijević, koji je nasledio Baraka Bahara, okupio je 27 fudbalera.

Vladan Milojević
Alo/Vladimir Marković

 

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da osvoje sedmu uzastopnu šampionsku titulu i četvrtu uzastopnu "duplu krunu".

Novi - stari trener Crvene zvezde Vladan Miloijević, koji je nasledio Baraka Bahara, okupio je 27 fudbalera.

GOLMANI: Zoran Popović, Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Balša Popović.

ODBRANA: Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Naser Điga, Viktor Radojević, Veljko Milosavljević, Lazar Nikolić.

VEZNI RED: Mirko Ivanić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Edmund Ado, Osman Bukari, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan i Nikola Mituljikić, Nikola Knežević, Andrija Maksimović, Hvang In Bom, Uroš Kabić i Stefan Mitrović.

NAPAD: Šerif Endiaje, Aleksandar Katai, Piter Olajinka, Žan-Filip Kraso, Jovan Mijatović i Aleksandar Kahvić.

Na spisku su se našla i neka nova imena, a radi se o deci iz omladinske škole crveno-belih koja su sjajnih partijama zaslužila poziv Vladana Milojevića.

Tako će u narednih gotovo mesec dana šansu da se nametnu imati golman Balša Popović, defanzivci Veljko Milosavljević i Viktor Radojević (koga je i Zvezdan Terzić pomenuo kao pojačanje na levom beku prim.aut.), Andrija Maksimović, Nikola Knežević, Jovan i Nikola Mituljikić koji pokrivaju vezni deo terena, kao i mladi napadač Aleksandar Kahvić.

Radojević je sjajno igrao za Grafičar tokom jeseni tako da ima iskustva u seniorskom fudbalu. Nikola Knežević je već uspeo da upiše i gol za prvi tim Zvezde, dok su šansu da debituju dobili Andrija Maksimović i braća Mituljikić pa njima nije stran poziv u prvi tim. Aleksandar Kahvić odlično se snašao na pozajmici u OFK Beogradu gde je bio najbolji strelac Prve lige Srbije, pa će on i mladi defanzivac Veljko Milosavljević po prvi put imati priliku da zaigraju za seniorski tim matičnog kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading