ŠOKANTNI PREOKRET Milan odustaje od Popovića, iz prikrajka vreba evropski gigant

13:52 | 10-01-2024

Fudbal 0

Kako stvari stoje, talentovani fudbaler neće zadužiti dres Milana

fk milan
EPA/GERNOT HENSEL

Činilo se da je Matija Popović novi igrač Milana. Posebno što je juče sleteo u Italiju. Očekivalo se da samo potpiše ugovor i bude zvanično promovisan, ali došlo je do šoknantnog obrta.

Kako bruje italijanski mediji, sva je prilika da će dolazak bivšeg igrača Partizana - propasti i to zbog agenata koji su naprasno rešili da promene tražene uslove.

Ne navodi se, međutim veruje se da su tražili više novca od "roso-nera" koji su kategorički odbili takvu mogućnost. Štaviše, spremni su da odustanu od celog posla.

Kako navodi Daniel Longo, direktori Milana Žefri Monkada i Đorđo Furlani su vrlo blizu odluke da se zahvale Popoviću na izdvojenom vremenu i požele mu sve najbolje u daljoj karijeri. Naravno, ako zahtevi ostanu onakvi kakvi trenutno jesu.

Poznati italijanski novinar navodi i da je Popovićeva jedina želja da igra za Milan, ali i da u ovom trenutku to nije dovoljno. 

Iz prikrajka čitavu situaciju prati aktuelni šampion Evrope Mančester siti koji je takođe zainteresovan za Popovića koji je odbio "građane" zbog prethodnog dogovora sa italijanskim velikanom. 

Sada bi Siti grupa (očekuje se da Srbin ipak ode negde na pozajmicu recimo u francusku Trou ili belgijski Lomel) mogla da iskoristi trenutak i ugrabi momka koji je pre dva dana napunio 18 godina i važi za jednog od najvećeg evropskog talenta.

Uostalom, imena zainteresovanih klubova (među njima i Borusija Dortmund) govore u prilog kvalitetima Popovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading