BES PREDSEDNIKA PSŽ-A Bogati Kataranin ljut zbog Mesijevog nepoštovanja

16:02 | 10-01-2024

Fudbal 0

Predsednik Pari Sen Žermena besan na nekada prvu zvezdu tima

Lionel Mesi
AP Photo/Erik Verduzco

Napravio je Pari Sen Žermen veliku čistku u sastavu kada je pustio Nejmara i Lionela Mesija da nastave karijere van Evrope. 

Govorio je više puta predsednik Pari Sen Žermena, Naser Al Kelaifi, o tome da je tim odlascima dvojice asove ujedinjeniji i da više nema zvezda u ekipi osim Kilijana Mbapea.

Čini se da na relaciji Mesi - PSŽ nije sve funkcionisalo kako treba. Argentinac je javno pričao kako se mučio u prestonici Francuske, a ni Kataranin mu nije ostao dužan.

- Razgovaramo kada smo tu, a ne kada nas nema. Imam veliko poštovanje prema njemu, ali ako neko želi loše da govori o Pari Sen Žermenu posle odlaska iz kluba, to nije dobro. To nije poštovanje. On nije loš čovek, ali meni se to ne sviđa. Moj komentar nije samo za Mesija, nego za sve.

Jedna od tački sporenja Mesija i šampiona Francuske je ta što mu nije bilo dozvoljeno da po povratku u klub iznese pehar namenjen osvajaču Mundijala na stadion. I to je razjasnio Al Kelaifi.

- Mi se nalazimo u Francuskoj, a Mesi je pobedio Kilijana Mbapea. Mi smo francuski klub. Ne želim ni da ceo stadion bude protiv njega. Mislim da to moramo da poštujemo - zaključio je prvi čovek Pari Sen Žermena.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading