FENERBAHČE ZAVRŠIO POSAO: Tadić i Džeko dobili još jednog člana balkanskog klana

10:45 | 11-01-2024

Fudbal 0

Turski gigant dobio ogromno pojačanje na sredini terena

Rade Krunić
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Napravio je letos Fenerbahče pravu balkansku družinu. Doveo je Dušana Tadića, Edina Džeka i Dominika Livakovića. Kako su rezultati kluba i više nego dobri, turski gigant je nastavio po oprobanom receptu.

Rešili su "kanarinci" da dovedu još jednog igrača sa Balkana. Konkrentnije rođenog Fočanina - Radeta Krunića!

Još letos je Fenerbahče jurio 30-godišnjeg vezistu. Tada trener Stefano Pioli nije želeo da ga se odrekne iako je sam igrač bio za odlazak, ali se jesenas situacija promenila.

Krunić je sve češće bio povređen, pao je u formi i trener Milana je javno poručivao kako mu više ne veruje i da je za sve najbolje da se rastanu.

Predsednik Fenerbahčea Ali Koč je jasno čuo mig iz Italije i dostavio ponudu vrednu 4.500.000 evra plus još 500.000 evra kroz bonuse i završio posao.

- Želimo Radetu puno sreće u Fenerbahčeu, nadamo se da će tamo da uradi velike stvari - potvrdio je posao direktor Milana, Đorđo Furlani.

Preostale su još samo neke sitnice da se razreše pre nego što videmo Krunića sa žuto-crnim dresom u rukama i potpisanim ugovorom. 

Zanimljivo, biće to drugo zvučno pojačanje za Fenerbahče ove zime nakon što je potpisan Leonardo Bonući koji je raskinuo ugovor sa Union Berlinom i kao slobodan igrač stavio paraf na ugovor.

Čeka Fener na titulu prvaka Turske punih 10 godina. Kako je trenutno lider na tabeli mogla bi balkanska družina na čelu sa Tadićem i Džekom da konačno skine paučinu u trofejnoj sali slavnog kluba.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading