TURCI POKUCALI NA VRATA ZVEZDE: Bešiktaš bi da odvede tandem sa Marakane

11:25 | 11-01-2024

Fudbal 0

Turski gigant želi tandem crveno-belih

Aleksandar Dragović
Marko Metlaš

Pričao je juče generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić da Aleksandar Dragović nije na prodaju i da će ostati u klubu do leta kada mu i ističe ugovor.

Ipak, po pravilima FIFA, Dragović je već sada slobodan da pregovara sa drugim klubovima. Čak i da potpiše predugovor koji bi važio od 1. jula. 

Jasno je koliko je bivši reprezentativac Austrije važan za šampiona Srbije. Toliko da je, prema pisanju Mozzart sporta, Zvezda odbila ponudu Bešiktaša!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Turci su, posredstvom bivšeg igrača, a danas menadžera, Duška Tošića nudili Zvezdi 700.000 evra za igrača kojem je ostalo još šest meseci do kraja ugovora.

Čak je i Dragović dobio dobru ponudu. U Istanbulu bi godišnje prihodovao 1.200.000 evra, ali on time nije bio zadovoljan. Navodno je tražio platu od barem 1.500.000 evra. Svestan i sam da će tokom leta moći da izboksuje i bolje uslove.

Ni Zvezda nije bila za prodaju pa je sva prilika da Dragović ostaje na Marakani. Drugi par rukava je Žan Filip Kraso za kojeg se takođe raspitivao Bešiktaš. 

Siti - Zvezda EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
 

 

Reprezentativac Obale Slonovače je na listi igrača koji se dopadaju "orlovima", ali prema pisanju turskih medija još uvek nije jasno koliko su spremni da ponude za 26-godišnjeg napadača.

Kao što nije poznato da li i u kolikoj meri novi trener Vladan Milojević računa na momka koji je blistao u pripremnom periodu crveno-belih, ali je, kao i najveći deo tima, doživeo strahovit pad tokom burne jeseni čija je kulminacija bila odlazak Baraka Bahara.

Neće pomoći ni činjenica da će Kraso biti odsutan najmanje dve nedelje (izvesno i duže) sa priprema Zvezde usled obaveza na Afričkom kupu nacija.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading