MATIĆ ČINI SVE DA NAPUSTI REN: Zvao i bivši klub i dobio jasno "ne"

12:03 | 11-01-2024

Fudbal 0

Matić napustio Ren i izrazio želju da se vrati u bivši klub koji ga je glatko odbio

Nemanja Matić
EPA-EFE/YOAN VALAT

Došlo je vreme za kraj ljubavi između Nemanje Matića i Rena. Iskusni srpski fudbaler je spakovao kofere i napustio francuski klub.

Uslikali su juče Francuzi Matića sa koferima na železničkoj stanici i porodicom koja nije zadovoljna životom u Renu i činjenicom da ne postoji Internacionalna škola koju bi deca 35-godišnjeg veziste pohađala iako mu je to obećano pri potpisivanju ugovora.

Kada je bivši vezista Mančester junajteda, Čelsija, Benfike i Rome to shvatio, ispraznio je ormarić u svlačionici, napustio zajedničku grupu sa saigračima i čak zapretio i krajem karijere?!

Ponajviše iz razloga što Ren ne želi da ga pusti, a i ugovor vredan 2.500.000 evra godišnje je na strani Francuza koji sa Srbinom imaju overenu saradnju do kraja juna 2025. godine.

Želi Lion Matića, ali bi on najradije u Romu odakle je letos, iznenađujuće, i otišao kako bi po prvi put zaigrao u francuskoj Ligi 1.

Nemanja Matić Foto Printscreen
 

 

Međutim, prema pisanju italijanskih medija iz prestonice Italije je stiglo jasno "ne". Ne žele u Romi da vrate Matića zbog načina na koji je letos napustio klub.

Nije se na najbolji način rastao sa Žozeom Murinjom i, uprkos tome što je preko posrednika poručio da je spreman na sve samo da se vrati, to ga je koštalo povratka iako Roma traži vezistu.

Čeka se samo formula kako da se raskine neuspešna pozajmica Renata Sančesa iz Pari Sen Žermena pa da "vučica" krene po novog igrača na sredini terena.

Sigurno je samo da to neće biti naš Nemanja Matić kojem, barem u ovom trenutku, Lion ostaje kao najrealnija opcija da napusti Ren.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading