POVRATAK GREŠNOG SINA Sančo spas od Ten Haga pronašao u Nemačkoj

15:16 | 11-01-2024

Fudbal 0

Momak kojeg je Mančester junajted platio 85.000.000 evra se vratio na mesto uspeha

Sančo
EPA-EFE/PETER POWELL

Pre malo manje od četiri godine Džejdon Sančo je vredeo vrtoglavih 130.000.000 evra. Danas mu je vrednost procenjena na tek 25.000.000 evra. Doživeo je Englez strmoglav pad u Mančester junajtedu iz kojeg je danas, i zvanično, pobegao.

Već neko vreme su Mančester junajted i Borusija Dortmund pregovarali oko pozajmice 23-godišnjeg Engleza koji se vratio na mesto uspeha.

- Kada sam ušao u svlačionicu osetio sam se kao da sam se vratio kući. Nikada nisam izgubio kontakt sa ljudima iz Dortmunda. Ne mogu da dočekam da vidim saigrače, igram fudbal sa osmehom, asistiram i postižem golove - prve su reči vihornog krila po povratku u Bundesligu.

Sančo će nositi žuti dres sa brojem 10 i biti jedna od glavnih zvezda ne samo Borusije već i čitave lige u kojoj je dobrim igrama i zavredeo transfer od 85.000.000 evra u Mančester junajted.

Ipak, po povratku na Ostrvu ni izbliza nije pružao tako dobre partije. Odnos sa trenerom Erikom Ten Hagom je bio toliko loš da ga je Holanđanin izbacio iz tima zbog slabog zalaganja.

Potom ga je Sančo javno kritikovao i nije želeo da se izvini zbog čega je praktično proteran iz kluba. Na sreću se javila Borusija da mu rehabilituje karijeru.

Ono što je sigurno je da će "milioneri" platiti Mančester junajtedu ukupno 4.000.000 evra na ime pozajmice i dela plate Engleza. Ostatak pokriva engleski gigant, dok Nemci neće imati opciju otkupa ugovora.

Sančo će imati pravo da ponovo zaigra u žutom dresu već u subotu protiv Darmštata (18.30), mada je pitanje da li će ga trener Edin Terzić odmah i gurnuti u vatru.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading