ZVEZDA OBARA REKORD Sremčević postaje najskuplji u istoriji Superlige

11:15 | 12-01-2024

Fudbal 0

Talentovani napadač Mladosti iz Lučana Uroš Sremčević na pragu je dolaska u Crvenu zvezdu

Uroš Sremčević
Printscreen/Youtube

Pričao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić o tome da je šampion Srbije zainteresovan za Uroša Sremčevića koji je na pragu Marakane!

Kako javlja Sportklub, crveno-beli i Mladost iz Lučana su postigli dogovor oko transfera vrednog 2.000.000 evra!

To će biti najskuplji posao u istoriji MozzartBet Superlige Srbije između dva kluba. Oboriće rekord Ljubomira Fejse kojeg je Partizan još 2008. godine kupio iz kulskog Hajduka za 1.200.000 evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Imala je Mladost na stolu za Sremčevića ponude Olimpijakosa i Siti grupe, ali je Zvezda iskoristila uticaj i ugrabila 17-godišnjaka koji važi za jednog od najtalentovanijih u Srbiji.

Čeka se samo da se završe pregovori crveno-belih i menadžera Sremčevića pa da se transfer i realizuje. Ne očekuje se da tu bude problema i čitav posao bi u narednim danima mogao i definitivno da bude zaključen.

Dolaskom Sremčevića, izvesno je da će Jovan Mijatovića napustiti Marakanu i to za ne manje od 5.000.000 ili 6.000.000 evra.

Sremčević je ove sezone na 17 utakmica postigao četiri gola, ali ga odlikuje zaista ogroman talenat o čemu je Terzić ranije i govorio. Sva je prilika da će nastaviti da ga razvija na Marakani.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading