MBAPEOVA MAJKA NEZASITA Halapljiva Fajza traži milijarde od PSŽ-a

12:45 | 12-01-2024

Fudbal 0

Majka fudbalera Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea traži milijarde od kluba za produžetak ugovora

PSŽ
EPA-EFE/YOAN VALAT

Ide - ostaje. Ide - ostaje. I tako ukrug. Saga oko Kilijana Mbapea, čini se, nema kraja. Francuzu ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom na leto i još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Real Madrid ga čeka, ali neće sujetni Florentino Perez dopustiti da ga ponovo Mbape izigra i moraće bivši igrač Monaka brzo da prelomi gde će nastaviti karijeru.

U PSŽ-u ne kriju da čine sve da ga ubede da produži saradnju, mada je to malo verovatno. Ponajviše zbog zahteva igračeve majke Fajze Lamari koja je veoma halapljiva.

Upravo zbog te njene osobine je Mbape i izboksovao ugovor vredan 72.000.000 evra godišnje pri prošlom potpisu uz dodatan bonus "lojalnosti" od 80.000.000 evra kojeg je morao da se odrekne kako ne čitavu sezonu presedeo na tribinama.

Sada se Fajza Lamari oglasila i istakla da bi htela da Mbape od Pari Sen Žermena dobije godišnju platu od 10 milijardi evra?!

- Ne postoji tu krivica ili sramota. Ukoliko bismo dobili ponudu od 10 milijardi evra - prihvatili bi zato što je to način na koji sistem funkcioniše - ispalila je Mbapeova majka koja mu je ujedno i agent.

Teško da će u Pari Sen Žermenu uspeti da zadrže Mbapea pod tim ili nešto drugačijim uslovima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading