SADA JE SVE JASNO Vazura otkrio istinu o slučaju Saldanja

14:40 | 12-01-2024

Fudbal 0

Direktor Partizana Miloš Vazura oglasio se o slučaju Mateuša Saldanje i otkrio da li Brazilac napušta Humsku ove zime.

Miloš Vazura

Prostrujala je danas srpskim medijskim nebom informacija da Fenerbahče pregovara sa Partizanom oko Mateuša Saldanja na šta je regovao direktor crno-belih Miloš Vazura.

On je u izjavi za Telegraf otkrio da niti klub iz Humske pregovara sa turskim klubom niti da ima nameru da pusti Brazilca ove zime.

- Kao što sam i ranije rekao, Mateuš Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugim klubom u vezi sa Saldanjom. On će 18. januara, po dogovoru sa Partizanom, doći na pripreme i nastaviće rad sa ekipom i u prolećnom delu sezone. Saldanja je jedan od nosilaca igre našeg tima, jedan od najboljih igrača i sigurni smo da će biti još bolji u prolećnom delu sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za razliku od Saldanje, crno-beli su planirali da prodaju Mihajla Ilića kako bi prihodovali neki novac i obezbedili nesmetano funkcionisanje kluba.

- Prodaja Ilića nam daje mogućnost da zadržimo kostur tima, ona je bila planska, negde smo je i najavili u obraćanju javnosti i tim transferom smo omogućili sasvim normalno funkcionisanje kluba kao i miran rad na pojačanjima u prelaznom roku - zaključio je direktor Partizana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading