SADA JE SVE JASNO Vazura otkrio istinu o slučaju Saldanja

14:40 | 12-01-2024

Fudbal 0

Direktor Partizana Miloš Vazura oglasio se o slučaju Mateuša Saldanje i otkrio da li Brazilac napušta Humsku ove zime.

Miloš Vazura
Alo/Marko Metlaš

Prostrujala je danas srpskim medijskim nebom informacija da Fenerbahče pregovara sa Partizanom oko Mateuša Saldanja na šta je regovao direktor crno-belih Miloš Vazura.

On je u izjavi za Telegraf otkrio da niti klub iz Humske pregovara sa turskim klubom niti da ima nameru da pusti Brazilca ove zime.

- Kao što sam i ranije rekao, Mateuš Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugim klubom u vezi sa Saldanjom. On će 18. januara, po dogovoru sa Partizanom, doći na pripreme i nastaviće rad sa ekipom i u prolećnom delu sezone. Saldanja je jedan od nosilaca igre našeg tima, jedan od najboljih igrača i sigurni smo da će biti još bolji u prolećnom delu sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za razliku od Saldanje, crno-beli su planirali da prodaju Mihajla Ilića kako bi prihodovali neki novac i obezbedili nesmetano funkcionisanje kluba.

- Prodaja Ilića nam daje mogućnost da zadržimo kostur tima, ona je bila planska, negde smo je i najavili u obraćanju javnosti i tim transferom smo omogućili sasvim normalno funkcionisanje kluba kao i miran rad na pojačanjima u prelaznom roku - zaključio je direktor Partizana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading