PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA ILIĆA Bonus igrač stiže u Humsku

12:29 | 13-01-2024

Fudbal 0

Crno-beli posle prodaje Mihajla Ilića pronašli zamenu i rešili problem bonus igrača.

FK Partizan
Marko Metlaš

Zaradio je Partizan jako lep novac prodajom Mihajla Ilića, ali je sebi napravio jedan mali problem. Ostala je rupa u odbrani koju su crno-beli morali da popune.

Kako saznaje Telegraf, Partizan je pojačanje na poziciji centralnog defanzivca pronašao u redovima kragujevačkog Radničkog odakle stiže 19-godišnji Nikola Miličić!

Crno-beli će morati da plate određeno obeštećenje na račun Kragujevčana sa kojima Miličić ima aktivan ugovor do juna 2026. godine.

Dolazi talentovani štoper na insistiranje trenera Igora Duljaja koji ga je još ranije hteo, ali je povreda usporila razvoj visokog defanzivca.

Upravo iz tog razloga je i Čukarički odustao od potpisa Miličića kojeg je hteo još u septembru mesecu. Tada su pregovori sa njegovim menadžerom Duškom Tošić - utihnuli.

Miličića hteli Englezi, CIES ga stavio na renomiranu listu 

Prema navodima Telegrafa, čak je i jedan neimenovani engleski klub hteo Miličića, međutim i oni su odustali zbog povrede 19-godišnjaka. 

Zanimljivo je da je skaut tog kluba bio na vezi sa trenerom Duljajem koji mu je preneo zapažanja oko štopera Radničkog.

A da Miličić zaista ima zavidan potencijal govori i to što ga je renomirani CIES stavio na listu 40 najtalentovanijih igrača 2004. godište i mlađih.

Studija je bazirana na osnovu prosečne minutaže igrača u poslednjih godinu dana, njihovih uloga u timu i učinak na terenu.

Čini se da će Partizan dobiti veoma dobro pojačanje koje bi u budućnosti moglo da donese i dodatnu zaradu u kasu tima iz Humske.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading