POBUNA Slavni Francuz eskivirao povratak u Arabiju, draži mu je zagrljaj u moru. A usput ostavio prelepu devojku!

06:30 | 15-01-2024

Fudbal 0

Najbolji fudbaler sveta u 2022. namerava da se vrati u Evropu, iako godišnje zarađuje 200 miliona evra

Karim Benzema
Profimedia

 

Karim Benzema nije prvi, imamo i slučaj Džordana Hendersona, ali je prvi veliki as kojem je dojadio saudijski fudbal. Ili život u Arabiji, šta god. I odlazi!

Karim Benzema AP/Manu Fernandez
 

Francuz alžirskog porekla, doduše, još nije rekao „džaba vam novci“, međutim, sve ukazuje na to da se njegova epizoda na Bliskom istoku - skupo plaćena, dabome - približila kraju. Tako želi i on, a čini se i Al-Itihad.

Karim Benzema i Kloe de Lone Profimedia
 

Na Mauricijusu s bivšom

Benzema je nedavno ulovljen na Mauricijusu. I to s bivšom ženom Kloe de Lone, koja mu je rodila dve ćerke. Razmenjivali su nežnosti na plaži, pravili selfije, kupali se zagrljeni... A gde je Džordan Ozuna? Supermodel je, očigledno, već bivša devojka Francuza, iako je zbog njega prešla u islam i pratila ga u Arabiju. Amerikanka je prošle godine rodila Karimovo četvrto dete. S takođe bivšom partnerkom Korom Gotje ima sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Ozuna (@jiordyn)

Aktuelni prvak Saudijske Arabije je, naime, zabranio Benzemi dolazak u trening-kamp u Dubaiju, gde se ekipa priprema za nastavak sezone (februar) u Pro ligi. Time je, zapravo, kulminirao sukob kluba iz Džede i napadača koji je letos spektakularno predstavljen sa sve „Zlatnom loptom“, koju je dobio kao najbolji fudbaler sveta u 2022.

Karim Benzema Foto: AP
 

„Marka“ piše da se bivši as Reala nije pojavio ni na poslednja tri treninga u 2023. pred odlazak na odmor, a evo nema ga ni u 2024. Imao je rok do petka, a kako se nije vratio, trener Marselo Galjardo ga je precrtao sa spiska ekipe za pripreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Ozuna (@jiordyn)

Benzema je došao u Al-Itihad kao slobodan igrač za platu od navodnih 200 miliona evra godišnje, ali nije mnogo vratio. Dvanaest golova i pet asistencija na 20 mečeva u svim takmičenjima, ekipa pod njegovim kapitenskim vođstvom je sedma na tabeli s 25 bodova manje od vodećeg Al-Hilala naših reprezentativaca Mitrovića i Milinkovića Savića.

Italijanski insajder Nikolo Šira navodi da Benzema namerava da se vrati u Evropu, željan ponovnog igranja na visokom nivou, samo, ko bi preuzeo toliku platu 36-godišnjaka iz Liona...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading