TRANSFER BOMBA U SRBIJI Čukarički doveo bivšeg igrača Mančester sitija

13:05 | 15-01-2024

Fudbal 0

Dosadašnji fudbaler Mančester sitija Slobodan Tedić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je danas beogradski klub

FK Čukarički
EPA

 

Tedić (23) je u Mančester siti stigao 2020. godine iz Čukaričkog. On je u prethodnom periodu bio na pozajmicama u Cvoleu, Barnsliju i Čarltonu.

Tedić je za prvi tim Čukaričkog debitovao 14. oktobra 2017. godine, a za ekipu sa Banovog brda odigrao 75 mečeva i postigao je 21 gol.

"U dogovoru sa porodicom, menadžerom i sportskim sektorom Čukaričkog zaključili smo da je najbolje rešenje da se vratim na Banovo brdo. To je najbolje u ovom trenutku, došao sam svojoj kući, proveo sam ovde četiri godine, isti period igrao u inostranstvu. Vraćam se bogatiji za to iskustvo, u želji da pomognem ekipi da se ponovo izbori za plasman u Evropu. Moje je da dam maksimum i da postižem golove", rekao je Tedić, saopšteno je iz kluba.

On je naveo da Čukarički u nastavku sezone čeka borba na dva fronta.

"Čukarički sigurno ima velike ambicije i u Super ligi i u Kupu Srbije. Znam kako sve ovde funkcioniše, neće biti potrebno vreme za prilagođavanje", zaključio je Tedić.
Čukarički je prvi deo sezone u Superligi Srbije završio na četvrtom mestu na tabeli sa 29 bodova. Prolećni deo sezone u SLS startuje 10. februara, a Čukarički će u 20. kolu gostovati Radniku u Surdulici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading