MAČVA DEMANTOVALA PISANJE MEDIJA Milan Mačvan ne preuzima prvoligaša Srbije

21:40 | 16-01-2024

Fudbal 0

Glasinama su stali na kraj...

MAČVA DEMANTOVALA PISANJE MEDIJA Milan Mačvan ne preuzima prvoligaša Srbije
Alo

Tokom dana pojavile su se informacije kako bi Milan Mačvan uskoro trebao da preuzme mesto predsednika fudbalskog kluba Mačva. 

Međutim, Mačva je to na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu demantovala natpise medija i iznela kako će se stvari dalje dešavati. 

MILAN MAČVAN IMA NOVU FUNKCIJU Postaje predsednik poznatog kluba u Srbiji

 - Fudbalski klub „Mačva“ demantuje informaciju koja se pojavila u medijima da je naš proslavljeni košarkaš Milan Mačvan preuzeo rukovođenje klubom. Kako smo već saopštili tokom današnjeg dana, predsednik Upravnog odbora FK „Mačva“, Dragojlo Lazić je podneo ostavku iz ličnih razloga, zbog čega je Upravni odbor izabrao radno telo kao privremeni organ upravljanja sve do održavanja Izborne skupštine kluba. Predsednik privremenog organa je Filip Pejović, a članovi Igor Ristivojević i Zoran Jovanović.Napominjemo još jednom da Milan Mačvan nema nikakve veze sa promenama. Zbog loše situacije u FK „Mačva“ kompletan Upravni odbor je osetio moralnu odgovornost da napusti klub i od danas teče rok od 30 dana do kada mora biti zakazana i održana vanredna Izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo - napisali su u saopštenju. 

 

 

Mačva se trenutno nalazi u Prvoj ligi Srbije na osmom mestu na tabeli sa po sedam pobeda i poraza, kao i šest remija. 

 

Komentari(0)

Loading