POSRNULI TALENAT SRPSKOG FUDBALA Siti dao milione za njega, nestao sa mape, sad se polako vraća

08:41 | 17-01-2024

Fudbal 0

Filip Stevanović ponovo igra fudbal...

Filip Stevanović
Alo/ Marko Metlaš

Trenutno nastupa za RKC.

- Teško je kad menjate klub svakih godinu dana. Ne tražim izgovore, ali dosta toga nije planirano što se dogodilo, ali sada se osećam spremnijim nego ikad. Pokušaću da izvučem maksimum iz svake pozajmice, pa ćemo na leto videti šta je najbolje za mene - kaže Stavanović za "Nogomaniju.rs".

Pričao je i o svom bivšem klubu, Partizanu.

- Pratim Partizan kad god mogu, zbog svojih obaveza i utakmica. Drago mi je što su konačno na poziciji na kojoj zaslužuju da budu. Takođe zbog navijača, kao i šefa Duljaja, koji mi je dosta pomogao dok sam igrao u Partizanu.

INVESTICIJA MANČESTER SITIJA Evropski prvak otvara novu akademiju fudbala u Albaniji

I pored toga što je igrač Mančester sitija, Stevanović nije imao priliku da sarađuje sa ljudima iz ovog kluba, ali mu je jedan od snova da zaigra na "Etihadu".

- Nisam još uvek, bio sam više puta u Mančesteru na oporavku od povreda. Imao sam pripreme sa pozajmljenim igračima, ali se nadam da će se u bliskoj budućnosti ispuniti jedan od snova.

Pored Partizana, RKC-a i Sitija, Stevanović prati i mečeve reprezentacije Srbijee, pa je dao i prognozu predstojećeg Evropskog prvenstva.

- Siguran sam da prolazimo grupu zajedno sa Engleskom - ubeđen je Filip Stevanović.

Otkrio je potom i ko su mu bili idoli kada je počinjao sa fudbalom.

- Oduvek sam se ugledao na Brazilce. Ronaldo, Robinjo, Nejmar, Ronaldinjo, ali naravno ne mogu izostaviti Mesija i Kristijana, jer su oni od malih nogu igrači koje pratim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading