NEVEROVATNO OTKRIĆE Srbija mogla da ima još jednog stranca selektora, ali...

16:25 | 18-01-2024

Fudbal 0

Pored Havijera Klementea i Dika Advokata, Srbija je mogla da ima još jednog stranog selektora, ali se kockice nisu poklopile.

Avram Grant
EPA/CARL COURT

Imala je Srbija do sada u istoriji dvojicu stranih selektora. Prvi je bio Havijer Klemente, drugi Dik Advokat, a nije puno falilo da imamo i trećeg.

Sećaju se dobro navijači Partizana Avrama Granta koji je doneo titulu prvaka Srbije crno-belima. Upravo u gostovanju na Jutjub kanalu Partizana je Izraelac otkrio da je mogao da postane selektor "orlova".

- Pred jedan Mundijal sam imao poziv čelnika vašeg saveza. Tad sam i rekao da želim da dođem, jer sam bio siguran da momci mogu daleko. Morate da formirate grupu tako da postigne više nego pojedinci. Nema šanse da će Hrvatska uspeti, a Srbija ne. Samo mora da se proveri šta je dosad rađeno pogrešno, a šta bi moglo bolje.

Veruje Grant da bi Srbija mogla do dobrog rezultata na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Uvek Srbija ima kvalitetne igrače. Zašto bi, na primer, Hrvatska mogla da ostvari uspeh, a Srbija ne? Srbija čak ima više talenta. Poseduje ogroman potencijal i nema šanse da Hrvatska može da uradi nešto što Srbija ne može. Potrebno je da igra kao tim. Duh zajedništva je primetan, a na osnovu onoga što pamtim momci su baš posvećeni selekciji - zaključio je aktuelni selektor Zambije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading