SRBIN U MIHINOM GRADU Hrtovi ishvalili momka s Piksijevog spiska: Zanimljiv slovenski talenat

06:00 | 20-01-2024

Fudbal 0

Mladi Jagodinac predstavljen na stadionu „Renato Dal'Ara“, gde je legendarni trener ostavio dubok trag

Mihajlo Ilić
Alo!/Marko Metlaš

 

Mihajlo Ilić je predstavljen u Bolonji, s kojom je potpisao ugovor do leta 2028.

Siniša Mihajlović AP/Massimo Paolone
 

Talentovani 20-godišnji defanzivac nosiće broj četiri, a biće peti naš igrač na stadionu „Renato Dal'Ara“, gde je pokojni Siniša Mihajlović ostavio dubok trag.

 

 

- Peti srpski fudbaler u istoriji kluba, raznovrsni desnonogi centralni bek rođen 2003. godine, jedan od najzanimljivijih talenata na slovenskom prostoru. Dobro čita igra i ima interesantan dug udarac. Uvek je bio u omladinskim reprezentacijama, a prošlog oktobra dobio je prvi poziv za seniorski tim Srbije, dok se u međuvremenu istakao u važnom prvom delu sezone u Partizanu igrajući kao centralni defanzivac - pohvalili su iz Bolonje pojačanje koje im je stiglo iz Partizana, a za koga su platili 4,5 miliona evra plus milion na ime bonusa.

 

Pokazaću da je Partizan veliki

- Koliko god da je teško, jer sam kao dete došao u Partizan, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i ostvarenje još jednog fudbalskog sna. Pratim Seriju A i radujem se što ću moći da učim, napredujem i da partijama pokažem zašto je moj Partizan veliki klub - rekao je Ilić za sajt kluba crno-belih i zahvalio se svima u Humskoj što su mu ovim transferom omogućili da napravi korak više u karijeri.

Mladi Jagodinac je potpisao ugovor do 2028. i postao peti naš igrač među „hrtovima“.

David Trezege i Vlado Šmit Profimedia
 

Prvi je bio Vlado Šmit (2002-2007, 62 utakmice), sledeći Ivan Radovanović (2010-2011, 12 mečeva i jedan gol), zatim Uroš Radaković (2012-2015, tri) i naposletku Nenad Krstičić (2015, 16 utakmica).

Tagovi:

Komentari(0)

Loading