MILAN DONEO VAŽNU ODLUKU Poznata sudbina Luke Jovića

18:51 | 20-01-2024

Fudbal 0

Ističe Luki Joviću ugovor sa Milanom na kraju sezone zbog čega je slavni klub doneo odluku o budućnosti srpskog napadača.

Luka Jović
EPA/MATTEO BAZZI

Na početku sezone je Luka Jović bio potpuno skrajnut u Milanu. Kako se golgeterski raspucao i podigao nivo forme tako je i kupio poverenje trenera Stefana Piolija i čelnika kluba.

Kako ističe 26-godišnjem napadaču ugovor sa "roso-nerima" na kraju sezone, odluka o njegovoj sudbini mora brzo da se donese.

I jeste. Kako javlja poznati novinar Mateo Moreto sa uglednog španskog Releva, Milan je odlučio da aktivira trogodišnje produženje saradnje sa Jovićem!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ta opcija je ugovorena kada je srpski napadač letos potpisivao ugovor sa italijanskim gigantom koji je, uveren rapidnim napretkom Jovića, rešio da ga zadrži u klubu.

Po završetku januarskog prelaznog roka će čelnici Milana sesti za sto sa menadžerom Falijem Ramadanijem i dogovoriti sve detalje dalje saradnje.

Plan je da Olivije Žiru ostane u klubu još jednu sezonu pa da se Jović sa još jednim napadačem, kojeg će klub do tada dovesti, bori za mesto startnog špica.

Sada je sve na Joviću. Poverenje uprave Milana je dobio i morao bi da iskoristi jednu od poslednjih šansi na elitnom nivou fudbala.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading