SAGA SA POPOVIĆEM SE NASTAVLJA Još uvek nije potpisao za Napoli, napravljen veliki previd

12:27 | 21-01-2024

Fudbal 0

Jedna od najvećih transfer saga ove zime je definitivno ona sa Matijom Popovićem u glavnoj ulozi, a desio se i novi obrt.

fk napoli
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Još od pre 20 dana, kada mu je zvanično istekao ugovor sa Partizanom, oko sudbine Matije Popovića su počele da se događaju neverovatne stvari.

Prvo mu je propao transfer u Milan (zbog alavosti menadžera), uključili su se mnogi evropski velikani poput Juventusa, Bajern Minhena...

Na kraju je trku dobio Napoli koji je dogovorio sve detalje sa Popovićem, ali kako nema mesta za ovu sezonu da registruje igrače sa pasošima van Evropske unije dogovorio da talentovani 18-godišnjak ode na pozajmicu u Frozinone do kraja sezone.

I sve je bilo utanačeno da se nije dogodio veliki previd. Naime, Frozinone takođe nema mesta ove zime da registruje igrača sa pasošem van Evropske unije?!

Samim tim ni Popović još uvek nije potpisao za Napoli. Kako javljaju italijanski mediji, rešenje nudi Monca koja ima čak tri slobodna mesta.

Spremni su da jedno potroše na srpskog igrača sa kojim pregovaraju oko detalja saradnje, kao i sa Napolijem. Tek kada se tu nađe rešenje, jedan od najvećih evropskih talenata će staviti paraf na ugovor sa italijanskim šampionom.

Do tada - čekanje se nastavlja.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading