"TOBDŽIJE" OBAVILE VAŽAN POSAO Arsenal ima novog sportskog direktora

15:28 | 25-01-2024

Fudbal 0

Direktor fudbalskih operacija Arsenala Ričard Garlik od leta 2024. godine obavljaće funkciju sportskog direktora, objavio je danas londonski klub.

FK Arsenal
EPA/ANDY RAIN


Potpredsednik Arsenala Džoš Kroenke istakao je da je Garlik napravio ogroman uticaj od 2021. godine kada je došao u klub.

- Garlik je prepoznat i poštovan u celoj branši zbog svog ogromnog iskustva, i bili smo oduševljeni kada nam se pridružio 2021. godine kako bismo našu fudbalsku strategiju podigli na viši nivo. Razvio je jake odnose širom kluba i šire branše. Dao je ključan doprinos napretku koji smo postigli kao klub uključujući nedavne transfere i oduševljen sam što će sada voditi naš izvršni tim i nastaviti da vodi klub napred sa strašću - istakao je Kroenke.

Ričard Garlik je dodao da je privilegovan jer je uključen u skoro svaki aspekt kluba. 

- Uzbuđen sam što nas vodim napred u svojoj novoj ulozi dok prelazimo u sledeću fazu ispunjavanja vizije naših vlasnika, Stena i Džoša. Želeo bih da se zahvalim Upravnom odboru na podršci koju su mi pružili i Eduu na podršci dok sam obavljao posao. Radujem se što ću nastaviti da radim sa svima njima dok prelazim u ovu novu ulogu i vodim klub napred - zaključio je Garlik.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading