DULJAJ DOBIO POJAČANJE Novi igrač crno-belih stigao na pripreme!

17:19 | 25-01-2024

Fudbal 0

Fudbalski klub Partizan uspeo je da reši administrativne izazove i obezbedi avionsku kartu za Leonarda Ovusua (26), koji se danas pridružio ekipi na pripremama na Kipru.

Igor Duljaj
EPA

Planirano je bilo da se Ovusu priključi u noći između četvrtka i petka, ali su se pojavili problemi s vizom. Ipak, klub je efikasno intervenisao i omogućio igraču put do baze.

Vezista je dočekan od strane generalnog direktora Miloša Vazure i nekoliko članova Upravnog odbora, koji će takođe boraviti nekoliko dana uz tim na Kipru.

Leonard Ovusu FK Partizan
 

OVO SU NAVIJAČI PARTIZANA ČEKALI Novo pojačanje crno-belih konačno na terenu!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovusu je preuzeo opremu crno-belih, večerao, a već sutra će se pridružiti treninzima pod posebnim režimom. Rad će započeti sa kondicionim trenerima Sašom Tomićem i Mišom Filipovićem kako bi se što brže integrisao u ekipu.

Podsetimo, Partizan je angažovao Leonarda Ovusua kao slobodnog agenta na tržištu, nakon što mu je istekao ugovor sa norveškim klubom Odom.

Prošle sezone, Ovusu je bio proglašen za najboljeg igrača po izboru navijača u Odu. Trener Igor Duljaj vidi ga u ulozi klasičnog zadnjeg vezista s fokusom na defanzivnim zadacima, reagujući na nezadovoljstvo timskim manevrom tokom jesenje polusezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading