"Očekujte da budem agresivan, JEDVA ČEKAM DERBI" Partizanov Korejac oduševio sve prvom izjavom po dolasku među crno-bele

19:13 | 25-01-2024

Fudbal 0

Jung Džun Goh, reprezentativac Južne Koreje, stigao je na kiparsko Rajsko ostrvo kao kapitalno pojačanje za fudbalski klub Partizan.

Jung Džun Goh
FK Partizan

Već tokom letnjeg prelaznog roka, lideri Superlige su marljivo radili na angažovanju mladog ofanzivca iz Pohanga, a konačno su ga dočekali na Kipru.

Goh, čije je angažovanje koštalo crno-bele 1.200.000 evra, pridružio se ekipi Igora Duljaja iako će mu biti potreban period prilagođavanja na novu zemlju i kulturu. Ipak, novi igrač veruje da će brzo osvojiti srca navijača crno-belih. Jung Džun Goh FK Partizan

 

OVO SU NAVIJAČI PARTIZANA ČEKALI Novo pojačanje crno-belih konačno na terenu!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Znao sam da me je Partizan želeo i letos, ali lično nisam bio baš spreman. Postojali su i određeni problemi, ali sada, kada je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovde. Bio u Evropi, ali kada sam bio veoma mlad. Sada se selim da živim ovde, sve mi je jako nepoznato i bio sam malo zabrinut, ali kada sam video da su svi tako dobri prema meni, verujem da ću se brzo navići. Sestra studira i radi u Londonu, to je olakšavajuća okolnost”, poručio je Goh.

Po dolasku u bazu na Kipru, mladi ofanzivac je upoznao saigrače, a u hotelskom foajeu dočekao ga je trener Igor Duljaj, koji ga je srdačno dočekao, svestan izazova pred mladim fudbalerom na evropskoj sceni.

„Pre svega, navijači Partizana mogu da očekuju od mene mnogo infiltracije u ofanzivnim poljima i agresivnu igru. Kao ličnost - volim fudbal, igre i kućne ljubimce”.

Goh je postao svestan veličine Partizana već tokom perioda kada su kružile informacije o interesovanju kluba za njegove usluge. Navijači su mu putem društvenih mreža slali poruke podrške.

„Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lepe poruke. Osetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih! Bio sam deo Pohanga od detinjstva do sad. Razvio sam posebnu vezu sa navijačima, ali spreman sam za novi korak, da postanem deo Partizanove porodice”.

Iako je imao još nekoliko ponuda iz Evrope, Goh se na kraju opredelio za Partizan, želeći da bude deo večitog derbija. Sledeći susret između crveno-belih i crno-belih dobiće korejsku notu, jer će se Goh sukobiti sa svojim sunarodnikom Hvanom.

„Poznajemo se iz reprezentacije. Razgovarali smo, naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu!“

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading